Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Nieuw: Tricorp Premium joggingbroek kort, ideaal te dragen na een lange werkdag!

Wat is er na een lange, intensieve werkdag lekkerder dan je werkkleding om te ruilen voor een comfortabele joggingbroek?

Het Tricorp Premium label biedt vanaf nu ook een comfortabele korte joggingbroek. Perfect te dragen in de lente en zomer. Een joggingbroek komt altijd van pas! Draag deze broek thuis op de bank na een lange werkdag, tijdens het sporten of op vakantie. Dit item is dus perfect voor verschillende gelegenheden. Een hippe man combineert de broek met een opvallend of basic T-shirt en stoere sneakers. 

Joggingbroek Premium Kort

De joggingbroek Premium Kort is vervaardigd uit 80% katoen en 20% polyester met een doekkwaliteit van 240 gr/m2. De broek is verkrijgbaar in de kleuren Ink, Black en Stonemel en in de maten XS t/m 3XL. Dit nieuwe artikel is onder artikelnummer 504009 te bestellen in de webshop.

 

 

Geplaatst op 7 juni 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |