Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Wij zoeken een HBO stagiaire(e) MVO

Tricorp is op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde HBO stagiair(e) MVO die vanuit de inkoopafdeling een vergrootglas op het onderdeel CSR/MVO gaat leggen.

De stageopdracht:

Tricorp B.V. is marktleider in kwalitatief hoog- waardige bedrijfskleding en is gevestigd in Rijen. Tevens zijn wij al jarenlang overtuigd lid van Fair Wear Foundation (FWF). Deze organisatie zet zich in voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie. FWF is opgericht door verschillende partijen uit onze branche. Wij zoeken een stagiair(e) die zich gaat focussen op het samenbundelen/uitwerken/opvolgen en in kaart brengen van de diverse projecten en initiatieven die er lopen op CSR/MVO gebied. Buiten FWF, zijn we aangesloten bij het Convenant (SER), loopt het ECAP Project (Circulaire werkkleding), zijn we aangesloten bij de Dutch Circulair Workwear Association en zijn we bezig om grondstoffen/doeken gecertificeerd te krijgen.

Klik hier voor de stage vacature.

Geïnteresseerd?
Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV te mailen naar work@tricorp.com.

Vragen?
Kun je per mail sturen naar work@tricorp.com of telefonisch contact opnemen met Hayley Saturday op telefoonnummer: +31 (0)161 295592.

 

Geplaatst op 9 juni 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |