Het laatste nieuws
over de producten en activiteiten van Tricorp

Wilvo Yamaha MXGP team laat potentie zien in openingsrace Qatar

Afgelopen weekend stond in het teken van de eerste ronde van het FIM Motocross World Championship. Een race met gemixte resultaten voor het Wilvo Yamaha team.

Eerste race
Ondanks de moeilijke omstandigheden stond kwalificeren bovenaan in de agenda. Arnaud Tonus reed een sterke kwalificatie en streed vrijwel de gehele eerste race voor een plek in de top 5. Uiteindelijk moest hij genoegen nemen met de zevende plek. Shaun Simpson crashte in de kwalificatie en moest dus vol aan de bak in de eerste heat. Hij streed om nog zoveel mogelijk punten te behalen, herpakte zich goed en wist uiteindelijk de 17e plaats vast te houden.

Tweede race
Arnaud Tonus was minder succesvol in de tweede heat. Hij crashte al vroeg in het begin en moest dus alle zeilen bijzetten om zichzelf vanuit achter naar voren te rijden. Uiteindelijk kon hij nog twee punten bij elkaar sprokkelen en werd 19e. Shaun Simpson herpakte zich goed van zijn crash in de eerste ronde en streed voor een plek in de top 10, voordat hij uiteindelijk als 14e over de finish kwam.

Een start met gemixte resultaten en een respectievelijke 14e en 16e plaats voor het Wilvo Yamaha team. Volgende week komt het duo weer in actie tijdens de tweede ronde van het FIM Motocross World Championship, dit keer gehouden in Indonesië.

Geplaatst op 27 februari 2017

Tricorp is marktleider in moderne werkkleding. De door onszelf ontwikkelde kleding voor dames en heren is robuust, fraai vormgegeven, veilig en comfortabel. Onze producten voldoen aan alle voorschriften en normen. Wij onderscheiden vijf kledinglijnen: Tricorp Casual, Tricorp Workwear, Tricorp Corporate, Tricorp Premium en Tricorp Specials. Je vindt onze collectie bij dealers in heel Nederland. Bekijk op deze website en op onze social media accounts welke werkkleding voor jou geschikt is.

  

Contact

Nieuwsbrief

TRICORP.COM ©2017 |