HAAS F1 Team start GP-seizoen in tijdelijke teamkit

In het laatste weekend van de winter stond voor velen de start van het nieuwe Formule 1 seizoen in Bahrein centraal. Zo ook voor Tricorp! Een mooi moment om het volledige Haas F1 Team in Tricorp Workwear te zien werken.

Begin februari kondigden Haas F1 Team en Tricorp hun partnership aan. Tricorp verzorgt alle teamkleding die gedurende het seizoen wordt gedragen, op de racekostuums na. Hiervoor heeft het design-team van Tricorp samen met Haas de kledingontwerpen gemaakt. Het is ons uiteindelijk gelukt om de nieuwe teamwear gereed te hebben voor de fabrieksdagen in Engeland en de testdagen in Barcelona half februari.

Hoe mooi het resultaat van de teamwear ook is geworden, de teamleden hebben er niet lang van kunnen genieten. Het werd al snel bekend dat de hoofdsponsor van het team werd buiten gezet, wat betekent dat alle logo-uitingen van deze sponsor van de kleding af moesten. Tricorp heeft hier snel op gereageerd door een tijdelijke teamkit aan te bieden waarop de hoofdsponsor niet meer zichtbaar is. Deze nieuwe outfit hebben we op tijd in Bahrein kunnen leveren, zodat het team er toch representatief bij loopt tijdens de seizoenstart!

En wat was het een geweldige openingsrace voor het Haas F1 Team: P5 voor Magnussen en P11 voor Schumacher. Een mooie teamprestatie waar we als sponsor erg trots op zijn! Wij zijn ondertussen al druk bezig met de officiële teamkit die we zo snel mogelijk hopen te kunnen leveren!

Hoe ziet de tijdelijke teamkit eruit?

De tijdelijke teamkit voor het Haas F1 team bestaat uit de volgende artikelen:

T-shirt en Poloshirt CoolDry in de kleur White: deze items hebben een fijne pasvorm en dankzij de CoolDry polyestervezel zijn de shirts extra ademend en vochtregulerend. Geen overbodige luxe, want het team werkt in Bahrein, en tijdens de volgende grand prix in Saoedi-Arabië, met hoge temperaturen. 

Zipsweater in White en Black: waar het overdag warm is kan het ’s avonds flink afkoelen. Dan is de zipsweater een fijne trui om over het T-shirt aan te trekken. We hebben de zipsweater voor Haas speciaal in het wit laten maken.

Tech Shell in White: in de teamkit zit ook een fijne werkjas, onze Tech Shell. Voor Haas hebben we deze jas in een totaal witte uitvoering laten maken.

Werkbroek Fitted Stretch in Black: als basis van de outfit dragen de teamleden onze nieuwe werkbroek fitted stretch die ervoor zorgt dat de teamleden zich optimaal kunnen bewegen tijdens de pitstops wanneer er snel geschakeld moet worden.

Overhemd in White: de stafleden dragen in de basis een wit overhemd die ze aan kunnen vullen met een zipsweater of Tech Shell.

 

Tricorp logo’s

Naast dat we alle teamkleding verzorgen, zijn we op de kleding ook zichtbaar met ons logo! Je vindt ons logo terug op het linker dijbeen van de werkbroeken en op alle bovenkleding op de linkermouw. Heb je ons logo ook al op de raceauto gespot? Op de halo voor het hoofd van de coureur en aan de zijkant van de auto hebben we een positie.

Volg onze Instagrampagina voor behind the scenes foto’s van de grand prix en meer leuke content!

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.