Stewards en beveiliging PSV dragen Tricorp

Alle stewards en beveiligers die tijdens wedstrijddagen in en rondom het stadion werkzaam zijn, dragen met trots Tricorp kleding! De outfits zijn door PSV en Tricorp samen ontworpen met als doel zichtbaarheid, herkenning en een moderne uitstraling.

Sinds de start van het voetbalseizoen 2021-2022 zijn PSV en Tricorp een partnership aangegaan. Onderdeel van deze samenwerking is een comfortabele en moderne outfit voor de stewards en beveiligers van het Philips stadion. Voor PSV was het belangrijk dat de kleding gemoderniseerd zou worden en de stewards en beveiligers herkend zouden worden aan hun outfit. Een mooie uitdaging waar onze in-house design afdeling mee aan de slag is gegaan.

De outfit bestaat uit een comfortabele werkbroek, een poloshirt, polosweater, softshelljas en een winterjack. Met deze items werken zij zowel in de zomer als in de winter comfortabel! Een belangrijk aandachtspunt voor de uitstraling is dat de verschillende teams goed herkenbaar zijn en een uniforme outfit hebben. Om die reden is er gekozen om te werken met de Bicolor Naden items uit de Workwear-lijn. In totaal zijn er vier teams en dus vier outfits samengesteld:

Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV: “Wij zijn ontzettend blij dat we de komende seizoenen een samenwerking met Tricorp aangaan. Tricorp is al jaren een marktleider in de werkkledingsector, heeft een hoge kwaliteit van producten, uitstekende service, innovatiedrang en toekomstvisie. Dat zijn kernwaarden die wij delen en is PSV op het lijf geschreven.”

Stewards
De outfit van de stewards wordt gekenmerkt door de Bicolor-kleur Black-Yellow, waarbij geel de accentkleur is. Het zwarte hoofdoppervlak zorgt ervoor dat de witte bedrukking op de items goed zichtbaar is. Op de achterkant van de items staat de tekst ‘STEWARD’ en het Tricorp-logo. Op de voorkant nogmaals het Tricorp-logo en de beveiligings-‘V’ (indien nodig). Het winterjack bieden we niet standaard in een Bicolor-uitvoering. Om deze jas toch dezelfde uitstraling te geven, hebben we de Winter Tech Shell RE2050 met gele transfers bedrukt en wel op zo’n manier dat de vlag van Eindhoven er subtiel in terugkomt! Alle stewards dragen de lichtgewicht Werkbroek Twill in de kleur Black, een fijne en comfortabele werkbroek die we zowel in een heren als in een dames fit bieden.

Service
Het Serviceteam draagt dezelfde outfit als de Stewards alleen dan in de kleur Black-Red, dus met rood als accentkleur.

Verkeersregelaars
Het team dat tijdens wedstrijddagen het verkeer regelt rondom het Philips stadion draagt onze softshell voor verkeersregelaars. Deze jas biedt extra veel zichtbaarheid en is een comfortabele werkjas om het verkeer in te regelen!

Back office
Voor de medewerkers van de back office is er gekozen voor een sportieve, maar zakelijke outfit. Onze comfortabele chino heeft een moderne fit en zit erg lekker dankzij het gebruik van elastaan (stretch) in de broek. Het overhemd geeft de outfit een zakelijke look. Voor het colbert is gekozen voor Tricorp’s nieuwste aanwinst: het Colbert Business Sports, een sportieve en vooral moderne blazer met extra veel stretch wat het zeer comfortabel maakt.

Ben je ook op zoek naar trendy en functionele werkkleding voor de professionals binnen jouw organisatie? Neem contact met ons op. Onze design afdeling staat te poppelen om voor jullie aan de slag te gaan!

Shop artikelen uit dit nieuwsitem

Tech Shell

Tech Shell

€115,48 excl. btw

7 varianten | 402018

Populair
Softshell Bicolor Naden

Softshell Bicolor Naden

€82,89 excl. btw

12 varianten | 402021

Softshell Verkeersregelaar

Softshell Verkeersregelaar

€139,77 excl. btw

403002

Werkbroek Twill

Werkbroek Twill

€49,81 excl. btw

7 varianten | 502023

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.