Tricorp hoofdsponsor Tom Coronel 2023

Race auto Tom Coronel en Tricorp

 

Gilze (21 april 2023) - Tricorp Workwear kondigt met trots aan aankomend seizoen officieel hoofdsponsor te zijn van de legendarische coureur Tom Coronel. Het partnership tussen Tricorp en Tom Coronel gaat terug tot 2016 en is uitgegroeid tot een hechte samenwerking tussen twee winnaars in hun vakgebied.

Tom Coronel zal komend seizoen in de TCR Europe series racen voor het Belgische team Cometoyou Racing in een opvallende zwarte Audi RS3 LMS. Met zijn jarenlange ervaring in het internationale touring car klassement, is Tom Coronel een van de meest ervaren coureurs in zijn discipline.

Tricorp zet het team van Tom Coronel in hun kracht met nieuwe werkkleding om ze te ondersteunen in hun strijd voor de titel in de TCR Europe series. Tricorp is er trots op om als hoofdsponsor van Tom Coronel de circuits te domineren met de kenmerkende zwarte kleur.

Tom Coronel livery 2023

Tom Coronel past goed bij Tricorp Workwear vanwege zijn passie voor de autosport en zijn drive om te winnen. Met Tricorp heeft Tom Coronel al vele overwinningen behaald en samen zullen ze dit seizoen opnieuw naar de top gaan.

Het seizoen van de TCR Europe series begint volgende week vrijdag, op 30 april in Portimao. Tricorp Workwear en Tom Coronel zijn er klaar voor om de concurrentie aan te gaan en te laten zien waar ze toe in staat zijn. Het belooft een spannende en succesvolle samenwerking te worden tussen twee toonaangevende namen in hun respectieve branches. Houd de circuits in de gaten om het team van Tom Coronel in actie te zien, gekleed in de stijlvolle zwarte outfits van Tricorp.

Look like a team, work like a team. 

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.