Tricorp sponsor van het Haas Formule 1 Team

Als sponsor van het Haas Formule 1 Team draagt Tricorp Workwear bij aan het werk en de uitstraling van de teamleden. Mede dankzij duurzame, modieuze, comfortabele en representatieve werkkleding kan het team optimale prestaties neerzetten in de Formule 1. Het Tricorp logo zal zichtbaar zijn op de teamkleding, op de raceauto’s en het partnership zal door beide partijen geactiveerd worden.

In de Formule 1 draait alles om snelheid, veiligheid en duurzaamheid. De FIA, de eigenaar van de Formule 1, bepaalt de reglementen en stelt daarin hogen eisen met betrekking tot veiligheid en duurzaamheid. De FIA stelt bijvoorbeeld als doel om in 2030 volledig CO2-neutaal te zijn. De deelnemende teams dienen zich te committeren aan de regels van de FIA en dragen op hun beurt de verantwoordelijkheid om steeds veiliger en duurzamer te kunnen werken en racen. Daarom heeft het Haas F1 Team ons benaderd met het verzoek om voor hen de teamkleding en merchandise te verzorgen, omdat wij in staat zijn om kwalitatief hoogwaardige en duurzame bedrijfskleding te leveren met ideale pasvorm en ultiem comfort.

Haas F1 Team gaat iedere uitdaging aan door intensief samen te werken, gaat door waar anderen stoppen en zijn continue innovatief om nog betere en slimmere oplossingen te bedenken voor een optimaal resultaat. Deze kernwaarden deelt Tricorp Workwear en is daarom enorm vereerd door het verzoek van Haas F1 Team om voor hen de TeamKit en merchandise te mogen gaan verzorgen. Tricorp Workwear hecht veel waarde aan branding en is daarom actief sponsor in de racewereld bij onder andere HWA Racelab (momenteel actief in de Formule 2) en Tom Coronel (momenteel actief in de WTCR, WTCC, TCR). Sponsoring heeft Tricorp Workwear al veel naamsbekendheid opgeleverd, waardoor het bedrijf fors is gegroeid. Met de stap naar de Formule 1 verwacht Tricorp Workwear het merk nóg bekender te maken onder het grote publiek en ziet in Haas F1 Team de ideale partner hiervoor. Tricorp Workwear gaat daarom voor de lange termijn een partnerschap aan met Haas F1 Team. Concreet houdt dit in dat Tricorp Workwear de werkkleding uit hun duurzame productlijn ‘RE2050’ gaat leveren voor alle teamleden (monteurs, engineers, managers en hospitality medewerkers) én de volledige verantwoordelijkheid krijgt over de merchandise: team- en fanwear. De eerste Grand Prix zal op 20 maart worden gereden op het circuit van Bahrein. Tricorp Workwear wenst Haas F1 Team veel succes aankomend seizoen!

Gertjan van Eck, Tricorp Workwear:

“Wij zijn enorm trots op de samenwerking die wij met Haas F1 Team zijn aangegaan, waarin wij hun prestaties kunnen verbeteren door middel van onze werkkleding. Met deze nieuwe samenwerking zetten wij voet aan de grond in de prestigieuze wereld van de formule 1. We kijken enorm uit naar het aankomende seizoen en verheugen ons erop om de nieuwe merchandise aan de fans te presenteren. Look like a team, work like a team.”

Over Haas F1 Team

Het Haas F1 Team is sinds 2016 actief in de Formule 1 en is tevens het jongste team in de raceklasse. Het team van Haas is gevestigd in Engeland (Banbury), Italië (Maranello) en Amerika (Kannapolis). De eigenaar van het team is Gene Haas, president en enige aandeelhouder van het Amerikaanse Haas Automation, een bedrijf dat hoogwaardige machines produceert. De dagelijkse leiding van Haas F1 Team is in handen van Günther Steiner, een motorsport engineer en icoon binnen de wereld van de Formule 1. Het grote publiek leerde Steiner kennen in de populaire Netflix-serie Drive to Survive. De twee coureurs van het team zijn Mick Schumacher, de zoon van de onovertroffen Formule 1-wereldkampioen Michael Schumacher, en Kevin Magnussen. Beide debuteerde de talentvolle coureurs vorig jaar in de Formule 1. Naast een succesvol team met veel potentie is Haas F1 Team een intensieve samenwerking aangegaan met Ferrari, welke als topteam meerijdt in de Formule 1. Haas F1 Team verwacht door kennisdeling met Ferrari volgend jaar in de punten te gaan rijden.

Cas Bekkers
Tricorp Workwear
Marketing & Sponsoring
T: +31 (0)6 22 09 84 61
E: cas.bekkers@tricorp.com

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.