Tricorp bicolor werkshirt

Heren en dames

Mannen en vrouwen hebben van nature een ander postuur. Daarom beperken wij ons bij het ontwikkelen van onze kledingstukken niet tot een unisex model. Voor een groeiend aantal producten geldt dat er naast de mannenuitvoering twee uitvoeringen beschikbaar zijn: een voor dames en een voor kinderen. Bovendien zijn sommige artikelen zelfs alleen verkrijgbaar in kindermaten. De kinderwerkkleding van Tricorp laat kinderen in de voetsporen van hun ouders treden.
Grote maten werkkleding Tricorp

Groot en klein

Ook zijn er grote verschillen in lichaamsbouw tussen mensen van hetzelfde geslacht. Om hen allemaal te voorzien van werkkleding voert Tricorp een groot aantal maten. Voor veel van onze producten geldt een maatrange die loopt van XS tot aan 8XL. Softshell jacks en midi parka’s zijn zelfs verkrijgbaar in XS. Daardoor zijn wij in staat om mensen van bijna elk postuur van werkkleding te voorzien.

Tricorp casual werkkleding

Regular en fitted

Naast het grote aantal maten bieden wij voor veel van onze producten ook de keuze tussen een slim fit en basic fit model. Omdat de een kleding nu eenmaal graag ruim om het lichaam draagt, terwijl de ander het juist graag wat strakker wil. Alles tezamen zorgt werkkleding van Tricorp ervoor dat de drager altijd passende kleding kan vinden.

Shop

Shop direct onze diverse pasvormen

Populair
Poloshirt Bicolor Naden

Poloshirt Bicolor Naden

€26,91 excl. btw

12 varianten | 202006

Werkbroek Twill

Werkbroek Twill

€49,81 excl. btw

7 varianten | 502023

Poloshirt Bicolor Dames

Poloshirt Bicolor Dames

€22,78 excl. btw

5 varianten | 202003

Werkbroek Twill Dames

Werkbroek Twill Dames

€47,33 excl. btw

7 varianten | 502024

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.