Hoge zichtbaarheidswerkkleding

Alles over softshell

Softshell combineert de voordelen van een waterafstotende regenjas met de warmte van een fleecevest. Tricorp gebruikt softshell voor verschillende soorten werkjassen. Maar wat is softshell nu precies? Dat leggen wij graag uit.
 

WAT IS SOFTSHELL?

En softshell werkjas is gemaakt van 100% polyester met mechanische stretch. De bovenlaag is in hoge mate waterafstotend. Het gebruik van een PU-membraan zorgt er daarnaast voor dat het ademend vermogen optimaal blijft. Hierdoor zal je minder snel gaan zweten. Dat maakt de softshell werkjassen soepel en comfortabel. De rekbare stof zorgt ervoor dat de bewegingsvrijheid behouden blijft.

 

WAAROM KIEST TRICORP VOOR SOFTSHELL?

Een softshell werkjas combineert de warmte en het comfort van een warm fleecevest met waterafstotende eigenschappen van een waterdichte regenjas. Bovendien heeft de stof als voordeel dat de ademende tussenlaag ervoor zorgt dat overtollige warmte kan worden afgevoerd. Regenjassen zijn daarentegen niet ademend. Softshell is daarom ideaal om te dragen tijdens inspannende werkzaamheden buiten de deur. In Nederland is het weer heel wisselvallig en dan is een softshell werkjas de ideale bescherming tegen het weer.

 

SOFTSHELL WERKJASSEN VAN TRICORP

Tricorp heeft verschillende soorten softshell werkjassen in haar assortiment:

Softshell Bicolor: Kies voor een softshell jas met een kleurcombinatie die bij jouw bedrijf past. Ook verkrijgbaar in de Bicolor Naden-variant.
Softshell Luxe: Deze luxe uitvoering van de softshell jas heeft een strakke uitstraling en is voorzien van reflectiestrepen voor een hogere zichtbaarheid.
Softshell met hoge zichtbaarheid: Hierbij horen de softshell jas voor verkeersregelaars, de softshell jas die voldoet aan de norm EN ISO 20471 en de softshell jas die voldoet aan de eisen van Rijkswaterstaat.
Softshell Multinorm: Deze softshell jas is gecertificeerd aan de hand van verschillende Europese veiligheidsnormen. De Softshell Multinorm Bicolor voldoet ook aan de hoge zichtbaarheidseisen.
Softshell jassen voor dames: De Softshell Bicolor en de Softshell Luxe zijn verkrijgbaar in een uitvoering speciaal voor dames!

Shop Softshell jassen

Duurzaam
Softshell Bomber Capuchon RE2050

Softshell Bomber Capuchon RE2050

€101,80 excl. btw

2 varianten | 402704

Populair
Softshell Luxe

Softshell Luxe

€93,17 excl. btw

5 varianten | 402006

Softshell Bicolor Dames

Softshell Bicolor Dames

€67,08 excl. btw

5 varianten | 402008

Softshell Bomber Premium

Softshell Bomber Premium

€85,08 excl. btw

5 varianten | 404009

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.