Bicolor polo

Bicolor: Vernieuwd en verbeterd

Jaren geleden was Tricorp één van de eerste werkkledingmerken die met Bicolor werkkleding op de markt kwam. Omdat wij altijd trendsetter willen blijven op het gebied van werkkleding, blijven we constant vernieuwen en ontwikkelen. Onze experts op het gebied van veiligheidskleding hebben in samenwerking met de beste designers daarom een nieuwe Bicolor-lijn ontwikkeld. Bicolor 2.0 als het ware. Lees hier wat er allemaal nieuw is aan deze moderne en stijlvolle werkkleding.

 

NIEUW ONTWERP

Onze kenmerkende Bicolor-lijn heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een echte klassieker onder de werkkleding. Omdat wij altijd bezig zijn met innoveren en ontwikkelen, hebben wij nieuwe ontwerpen van de klassieke Bicolor-lijn gemaakt. De ontwerpen van de nieuwe Bicolor werkkleding zijn vorig jaar tot stand gekomen. Verschillende partijen hebben meegewerkt aan het ontwerp. De mening van onze dealers is ook meegenomen in het nieuwe ontwerp.

 

WASBAAR TOT 60 GRADEN

Niet alleen het ontwerp is nieuw aan de Bicolor. De kleding is wasbaar tot 60 graden, wat bij veel werkzaamheden geen overbodige luxe is! Daarnaast is de pasvorm verbeterd, waardoor de kleding nog beter aansluit en meebeweegt tijdens werkzaamheden.

bicolor werktrui

BICOLOR: DÉ MANIER OM WERKKLEDING OP JOUW BEDRIJF AAN TE PASSEN

De nieuwe Bicolor werkkleding heeft een strakker uiterlijk. De originele Bicolor werkkleding sprong er aan de zijkant uit met gekleurde vlakken. De nieuwe Bicolor werkkleding is aan de bovenkant gekleurd, waarbij ook de mouwen zijn meegenomen. De kleurscheiding aan de voorkant loopt meer diagonaal, maar de kleurscheiding aan de achterkant loopt recht. Dit is gedaan zodat er op de achterzijde nog een bedrukking kan worden aangebracht. De nieuwe Bicolor werkkleding is er in nieuwe kleuruitvoeringen, dus is er meer keuze. De werkkleding past hierdoor ook goed bij de nieuwe workers.

De kleursamenstelling aan de achterkant van de werkkleding is ideaal voor het bedrukken van bedrijfslogo’s. Tricorp biedt hierin maatwerk, ook voor de Bicolor werkkleding. Maatwerk kan op verschillende manieren; denk aan het drukken van logo’s maar ook het toevoegen van labels, het aanbrengen van neck-tape of aparte knopen. Het maatwerk van Tricorp zorgt ervoor dat je niet alleen werkkleding van de hoogste kwaliteit en comfort kan dragen, maar dat je deze kleding in jouw eigen huisstijl kunt dragen.

 

BEKIJK DE NIEUWE COLLECTIE!

De nieuwe collectie staat online! Lees hieronder meer over de nieuwe producten.

T-shirt Bicolor Naden

De Bicolor T-shirts zijn verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende kleursamenstellingen. De hoofdkleur van de T-shirts is blauw, grijs of zwart. Er kan gekozen worden voor een bijpassende bovenkant, maar ook een totaal andere kleur zoals oranje. De T-shirts zijn van 50% polyester en 50% gekamd katoen. Ze zijn verkrijgbaar van de maten XS tot 8XL.

Poloshirt Bicolor Naden

De poloshirts Bicolor naden zijn ook te verkrijgen in 12 kleursamenstellingen. De kraag van de poloshirts zijn in dezelfde kleur als de hoofdkleur van de poloshirts. De poloshirts kunnen tot 60 graden gewassen worden. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten, van XS tot 8XL. De poloshirts bevatten geen borstzak.

Polosweater Bicolor Naden

Een warmere optie is de polosweater. De polosweater is verkrijgbaar in dezelfde kleuren en maten als de shirts. De polosweater is gemaakt van 70% gekamd katoen en 30% polyester.

Softshell Bicolor Naden

De softshell jassen zijn ook verkrijgbaar in de nieuwe Bicolor Naden kleursamenstellingen. De softshell jas is van 100% polyester gemaakt. Over de rits zit een stormflap, wat ervoor zorgt dat de jas waterdicht is. De jas kan gewassen worden op 40 graden. Ook is de onderkant van de jas te verstellen aan de hand van een koord aan de binnenzijde.

Sweater Bicolor Naden

De Sweater Bicolor Naden is een stijlvolle sweater geheel in de stijl van onze Bicolor Naden-collectie. Hij beschikt over een ronde hals en is verkrijgbaar in zes verschillende kleurcombinaties. Op zoek naar een kleurcombinatie die je niet in onze webshop ziet staan? Geen zorgen. Daarvoor hebben we Tricorp Specials.

 

ADVIES VAN TRICORP

Heb je vragen of opmerkingen over de nieuwe Bicolor collectie? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren je ook graag over werkkleding die het beste bij je situatie past. Chat met een van onze experts!

Bicolor your world

Shop direct onze bicolor werkkleding

T-shirt Bicolor Dames

T-shirt Bicolor Dames

€12,06 excl. btw

5 varianten | 102003

Sweater Bicolor Naden

Sweater Bicolor Naden

€27,05 excl. btw

6 varianten | 302013

Sweatvest Bicolor Naden

Sweatvest Bicolor Naden

€44,94 excl. btw

4 varianten | 302014

Populair
Poloshirt Bicolor Naden

Poloshirt Bicolor Naden

€26,91 excl. btw

12 varianten | 202006

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.