Grote maat werkkleding

Grote maten werkkleding: Voor elke professional passende kleding

Goede werkkleding is belangrijk omdat het veiligheid en bescherming biedt tijdens het werken. De kleding moet functioneel zijn, door bijvoorbeeld te beschermen tegen de kou of door een ademende werking te bieden, maar ook comfortabel zitten. Het is essentieel dat de werkkleding een goede pasvorm heeft. Als de kleding te groot of te klein is, zit het namelijk niet comfortabel en beschermt het minder goed. Omdat Tricorp ook grote maten werkkleding aanbiedt, kan je bij ons voor elke professional terecht.

 

COMFORTABELE GROTE MATEN WERKKLEDING

Het maakt niet uit of iemand langer of wat steviger is dan zijn of haar collega’s. Iedereen wil uiteindelijk dezelfde kleding aan voor een uniforme uitstraling. Door de beschikbaarheid van grote maten, kunnen al je medewerkers dezelfde werkkleding dragen, ongeacht hun maten. Tricorp heeft de grote maten werkkleding zo ontwikkeld dat deze uniforme kleding voor iedereen ook comfortabel en mooi zit. Het geeft de bewegingsvrijheid die nodig is, zonder dat het ergens gaat knellen. Met alle labels van Tricorp is er voor elke branche professionele en comfortabele werkkleding verkrijgbaar.

 

GROTE MATEN WERKKLEDING BIJ TRICORP

Tricorp biedt werkkleding aan voor elke professional. Bij Tricorp lopen de maten namelijk op tot maar liefst 8XL*. Zo kan iedereen zijn of haar werkkleding in de juiste maat bestellen. Wanneer jouw maten op de juiste manier zijn opgemeten, kan je met behulp van onze maattabellen jouw perfecte maat vinden. In onze maattabellen lees je welke afmetingen er bij welke maat horen.

Grote maat werkkleding dames

PROFESSIONELE UITSTRALING DOOR UNIFORMITEIT

Naast dat werkkleding beschermt en comfort biedt, heeft het dragen van uniforme werkkleding een representatieve functie. Het straalt namelijk eenheid en professionaliteit uit. Wanneer een gedeelte van de werknemers andere kleding moet dragen omdat de conventionele maten niet passen, zal dit afbreuk doen aan je uitstraling als bedrijf. Wel zo handig dat je bij Tricorp voor alle maten terecht kan!

 

EENHEID ONDER ALLE COLLEGA’S

Met bedrijfskleding vorm je tevens eenheid onder collega’s. Wanneer iedereen dezelfde werkkleding draagt, dus ook de werknemers met een maatje meer, zorgt dit namelijk voor conformiteit en gelijkwaardigheid. Het gevoel van eenheid en het groepsverband draagt vervolgens bij aan de moraal en daarmee de productiviteit binnen een bedrijf.

 

ADVIES NODIG OVER GROTE MATEN WERKKLEDING?

Tricorp helpt je graag met je keuze voor jouw bedrijfskleding. Voor persoonlijk advies over grote maten werkkleding of voor opmerkingen/vragen, kan je altijd contact met ons opnemen!

* Let op: per 1 januari 2019 zijn onze grote maten veranderd. Wat voorheen 5XL was is nu 4XL en wat voorheen 7XL was is nu 5XL. Daarnaast zijn de grote maten 6XL, 7XL en 8XL toegevoegd aan ons assortiment.

Shop nu jouw werkkleding

Populair
T-shirt 190 Gram

T-shirt 190 Gram

€12,11 excl. btw

14 varianten | 101002

Populair
Poloshirt Bicolor Naden

Poloshirt Bicolor Naden

€26,91 excl. btw

12 varianten | 202006

Duurzaam
Sweater Rewear

Sweater Rewear

€24,41 excl. btw

4 varianten | 301701

Duurzaam
Softshell Bomber Capuchon RE2050

Softshell Bomber Capuchon RE2050

€101,80 excl. btw

2 varianten | 402704

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.