Thermo werkkleding

Thermo werkkleding

Het liefst werk je bij comfortabele temperaturen. Werken bij te koud of te warm weer is behoorlijk onprettig. Thermo werkkleding biedt hier de oplossing voor. Thermo werkkleding houdt je lichaam op een constante temperatuur en voert zweet goed af. Het houdt je dus warm in de winter en het verkoelt in de zomer. De thermo werkkleding van Tricorp beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Ademend
  • Antibacterieel
  • Vochtregulerend
  • Geschikt voor hoge en lage temperaturen

 

WAAR IS TRICORP THERMO WERKKLEDING VAN GEMAAKT?

De thermo werkkleding van Tricorp is gemaakt van bamboe. Dit werkt ventilerend, zit comfortabel en heeft een sterke antibacteriële werking. Hierdoor blijft je kleding lekker fris. Bamboe heeft een open structuur, waardoor het zweet vier keer sneller kan afvoeren dan traditioneel katoen. Het biedt daarom in de zomermaanden veel meer verkoeling! Bovendien houdt het je lichaamswarmte goed vast in de winter en zorgt het ervoor dat je geen klam gevoel krijgt als je je inspant. Daarnaast heeft bamboe een sterke antibacteriële werking. Dit is er volledig op gericht om zweetgeuren te voorkomen. Heb je een gevoelige huid? Dan is dit materiaal uitermate geschikt voor jou.

 

WANNEER DRAAG JE THERMOKLEDING? 

Door het sterke ademende vermogen is de thermo werkkleding van Tricorp geschikt voor lage en hoge temperaturen.

BIJ LAGE TEMPERATUREN

De thermo werkkleding van Tricorp is onevenaarbaar voor werken bij lage temperaturen. Bouwvakkers, postbezorgers en wegwerkers zijn dagelijks aan het werk in onze thermo werkkleding. Wij adviseren iedereen die veel buiten werkt om het meerlagensysteem te gebruiken. Zo voel je je altijd lekker op je werk, ook bij lage temperaturen. 

BIJ HOGE TEMPERATUREN

Als professional komt het regelmatig voor dat je aan het werk bent in een warme omgeving. Hierbij transpireer je sneller. Dat is een vervelend en onhygiënisch gevoel. De thermo werkkleding van Tricorp voert je zweet goed af door het sterke ademende vermogen. Het is hierbij belangrijk dat de kleding die je over je thermokleding draagt, ook goed ademend is. Draag daarom bij voorkeur geen katoen. 

Thermo werkkleding dames

3 tips voor gebruik

 

Tip 1

Bedenk waarvoor je je thermo werkkleding nodig hebt en bepaal op basis hiervan jouw onderkleding. Houd uiteraard rekening met het seizoen. Bekijk ook eens ons thermo ondergoed en sokken. Zo blijf je nog beter op temperatuur!

 

Tip 2

Was je werkkleding altijd volgens de wasvoorschriften (bij onze thermoproducten is dit op 40 graden). Zo wordt de functie en de kwaliteit van de kleding behouden.

 

Tip 3

Wij adviseren iedereen die veel buiten werkt het meerlagensysteem. In koude omstandigheden houd je zo je lichaamswarmte nog beter vast.

Shop Thermo werkkleding

Shop direct onze thermo werkkleding

Werksok 70 Gram 2-Pack

Werksok 70 Gram 2-Pack

€17,39 excl. btw

3 varianten | 602008

Thermo Shirt

Thermo Shirt

€33,70 excl. btw

602002

Thermo Onderbroek

Thermo Onderbroek

€33,18 excl. btw

602001

Thermo Binnenjas

Thermo Binnenjas

€40,27 excl. btw

652001

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.