Tricorp Workwear assortiment

Workwear

Tricorp Workwear biedt een breed assortiment betrouwbare, sterke en comfortabele werkkleding aan.  Professionals in de bouw, industrie en logistiek stellen zware eisen aan hun werkkleding. Wij eisen dan ook meer van onze Tricorp Workwear-collectie. We maken optimale bewegingsvrijheid mogelijk door de ergonomische styling en perfecte pasvorm van onze werkkleding. Door dit te combineren met sterke materialen hebben we met Tricorp Workwear een robuuste, comfortabele collectie in ons assortiment. Perfecte pasvormen en bicolors met een krachtige en stoere uitstraling. Bestand tegen de weersomstandigheden en gemaakt om het beste uit iedere werkdag te halen: dat is Tricorp Workwear.
Tricorp Safety assortiment

Safety

Veiligheid op het werk is voor elke professional essentieel. Het aantal veiligheidsrisico’s en de mogelijke ernst van de gevolgen verschilt sterk per sector. Desondanks is safety first een motto dat overal geldt. In meerdere sectoren, zoals de bouw, de chemische industrie en de logistiek, kunnen veiligheidsrisico’s beperkt worden door de juiste werkkleding te dragen. Tricorp heeft daar een speciaal label voor ontwikkeld: Tricorp Safety. Deze lijn bestaat uit hoge zichtbaarheidskleding en multinorm kleding.

Tricorp Casual assortiment

Casual

Tricorp Casual is een uitgebreide collectie basic werkkleding met een casual look. Ontstaan vanuit de behoefte om professionals te kunnen voorzien van betere werkkleding. Het assortiment bestaat uit T-shirts, poloshirts, sweaters, vesten en accessoires. Kortom, de basis voor jouw dagelijkse werkoutfit. 

Tricorp Premium assortiment

Premium

Tricorp Premium is een exclusieve collectie met onderscheidende kleding gemaakt van vernieuwende fijne materialen. De fijne peach-finish draagt comfortabel en is erg representatief. Dit maakt deze kleding geschikt voor professionals in een commerciële omgeving. Met een knipoog naar fashion presenteert Tricorp zich hiermee als trendsetter in de markt voor werkkleding.

Tricorp Corporate assortiment

Corporate

In ons Corporate assortiment vind je modieuze pakken voor heren, bestaande uit pantalons en colberts. Naast de pakken is het Tricorp Corporate label voorzien van overhemden en blouses om de zakelijke look compleet te maken. Zo beschikt iedere professional in de zakelijke of commerciële markt over perfect passende bedrijfskleding.

Tricorp Specials custom made kleding

Specials

Onder het label Tricorp Specials bieden we maatwerk. Hierbij heb je als organisatie de vrijheid om alle creativiteit in te kunnen zetten voor het creëren van een unieke, uniforme en herkenbare uitstraling. Met een eigen designafdeling ontwerpt Tricorp een uniek product voor u. Vakmanschap en de nieuwste software zorgen ervoor dat wij uw wensen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details. Nét even een andere kleur knopen op de polo’s, perfect passend binnen de huisstijl, of het stiksel in een contrasterende kleur. Alles is mogelijk!

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.