Maatwerk

Uniek en uniforme uitstraling

Talloze mogelijkeden

Eigen labeling

Deskundig specials team

Bedrukken & Borduren

Custom made werkjas

Alles is mogelijk!

Met Tricorp Specials creëert Tricorp vanaf 250 stuks custom made werkkleding die perfect past bij de unieke behoeften en stijl van jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar uniformiteit voor je team, een unieke uitstraling voor een evenement, of gewoonweg op maat gemaakte kleding wil voor jouw bedrijf. Tricorp staat voor je klaar.

Wist je dat....

.....we met Tricorp Specials (custom made werkkleding) in 2023 19% meer projecten met duurzame werkkleding gerealiseerd hebben ten opzichte van 2022. 

Softshell van PET-flessen, custom made

Vakmanschap

Onze Specials worden vervaardigd met ongeëvenaard vakmanschap. Elk detail wordt met zorg behandeld, van het kiezen van stoffen tot het aanbrengen van logo's en ontwerpen. Het resultaat is werkkleding die niet alleen comfortabel is, maar ook een verlengstuk van je merk.

Vakmanschap en de moderne software maken dat wij jouw wensen kunnen omzetten in perfect passende werkkleding. Het schuilt vaak in de details: nét even een andere kleur knopen op de polo’s of het stiksel in een contrasterende kleur, perfect passend binnen de huisstijl.

Ontwerp samen met ons team

Ons Specials team staat klaar om samen met jou te werken aan de perfecte outfit voor je team. Of het nu gaat om bedrijfskleuren, logo's of specifieke details, wij zorgen ervoor dat jullie visie tot leven komt op de werkvloer.

Waarom Tricorp Specials?

Onze werkkleding wordt gemaakt om lang mee te gaan, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Tricorp Specials is niet alleen werkkleding; het is een investering in je merk. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen iets speciaals kunnen creëren voor uw team!

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.