Next level merkbeleving

Tricorp komt naar je toe!

Naast de befaamde Greyhound en Promotrailer is de nieuwe Expandable een verrijking voor het Tricorp wagenpark. De mobiele showroom is aan beide zijden uitschuifbaar en wordt ingezet voor passessies, beurzen en sponsoractivaties.

Promotrailer Tricorp

Promotrailer

De Promotrailer is een multifunctionele trailer die volledig uit te klappen is. We zetten de trailer in voor grote beurzen en evenementen van Tricorp, maar ook bij klanten en sponsoractiviteiten is de promotrailer een echte eyecatcher!

De promotrailer is ook inzetbaar als mobiele showroom. Een groot deel van de collectie wordt in onze herkenbare Shop-in-Shop gepresenteerd. Laat klanten de veelzijdige collectie zien of pas een mooi kledingpakket voor een grote groep klanten door. Er is genoeg ruimte!

 

Tricorp Greyhound voor passeries en mobiele showroom

Greyhound

De Tricorp beleving bij jou voor de deur

Of het nu gaat om een passessie, producttraining of het laten zien van ons assortiment: de Greyhound is multi-inzetbaar. Voor de passessie bij de eindklant zorgen we altijd dat de paskleding netjes in de bus hangt en dat er aan gastvrijheid niets ontbreekt. De accountmanager begeleidt de passessie en onze chauffeur en gastheer Leon zorgt voor een lekkere kop koffie en een praatje. De Greyhound is niet alleen ideaal voor een passessie, maar is ook een super toffe bus om voor de deur van jouw bedrijfspand te hebben staan!

Voor een producttraining zijn onze klanten altijd welkom bij ons kantoor in Gilze, maar het is natuurlijk veel leuker om dit in de Greyhound te doen bij de klant zelf! De ruime zithoek biedt plaats voor 8 personen en de accountmanager heeft de beschikking over alle nodige artikelen. De Greyhound is letterlijk onze showroom op wielen. We komen dus graag bij je langs om onze artikelen te presenteren!

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.