Over Tricorp

Tricorp is een Europees merk voor werkkleding. Als één team werken we samen met alle collega’s aan het ontwikkelen en leveren van de beste en meest duurzame werkkleding voor iedere professional. In ruim 30 jaar tijd hebben wij een dealernetwerk opgebouwd van ruim 1.500 dealers en zijn wij actief in 18 landen.

Bij Tricorp vinden we het belangrijk dat werkkleding veilig, kwalitatief hoogwaardig en functioneel is, maar vooral ook dat het comfortabel draagt, modieus en duurzaam is. Om écht iedere professional aan te kunnen kleden, hanteren wij een brede maatrange van XS t/m 8XL. Door het houden van onze eigen voorraad van méér dan 10.000 artikelen en een uitleveringssnelheid van 24 uur zijn wij enorm flexibel en klantgericht. Naast onze voorraadartikelen zijn wij ook gespecialiseerd in maatwerk, waardoor wij in specifieke wensen van de eindklant kunnen voorzien.

Missie & Visie

Mooi kan altijd mooier en goed altijd beter

Niemand begrijpt beter dan wij dat je door samenwerken meer bereikt dan welk individu dan ook. Omdat mooi altijd mooier kan en goed altijd beter: in producten, diensten en duurzaamheid. 

Samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen, voor elkaar, maar vooral ook met elkaar, van leverancier, collega, dealer tot drager. Ons oneindig streven naar perfectie is geen keuze. Het is een sport, het is bovenal een teamsport en het is verslavend.
 

Visie
Alle professionals voorzien van de ideale outfit voor de ideale performance. Werkkleding die de dragers vertegenwoordigt in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid.

Kernwaarden

Duurzaamheid
Tricorp creëert meerwaarde door het ontwikkelen en aanbieden van hoge kwaliteit werkkleding, circulaire artikelen en langdurige relaties met partners. Het creëren van meerwaarde heeft altijd het uitgangspunt om de grondstoffen van vandaag te gebruiken voor de grondstoffen van morgen. We nemen onze verantwoordelijkheid voor de manier waarop onze producten worden gemaakt: veilig en eerlijk.

Veiligheid
Onze garantie is om, zonder concessies, prettig, zorgeloos en veilig te kunnen werken. Werken met elkaar en met iedereen. We zeggen dan ook nee tegen racisme en extremisme en accepteren ieder individu, ongeacht afkomst, religie, seksuele of politieke voorkeur. Transparantie in onze communicatie is belangrijk, zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Samenwerken 
Internationaal samenwerken is hard nodig, want samen bereiken we meer dan alleen.  In teamverband werken we aan een merk, een ambitie, en het best haalbare resultaat. Dit vereist dynamiek: we passen ons aan, aan veranderingen in de omgeving, nieuwe wensen van onze klanten en andere stakeholders, zoals onze leveranciers.

Team Tricorp staat voor je klaar.

Kwaliteit

ISO 9001:2015
Werken volgens deze kwaliteitsnorm zorgt ervoor dat Tricorp consequent kan voorzien in producten die aan de eisen van de klant voldoen en hiermee verhogen we tegelijkertijd de klanttevredenheid. Dat houdt in dat we heel veel verschillende zaken monitoren, want meten is weten. We moeten bijvoorbeeld continu rekening houden met de eisen die klanten stellen, met productiemogelijkheden, met transport en geldende wet- en regelgeving. Het gehele kwaliteitsmanagementsysteem past dan ook binnen de strategische richting van Tricorp.

ISO 14001:2015
We verduurzamen continu onze processen, zowel intern als extern. Hierbij kijken we naar de impact op het milieu van onze werkzaamheden op kantoor, van werkzaamheden van onze partners, leveranciers, maar vanzelfsprekend ook de impact van de werkkleding die we maken. Dit betekent onder meer het gebruik van duurzame grondstoffen, milieuvriendelijke en efficiënte productieprocessen, geen verspilling van water en energie en retourlogistiek voor gedragen werkkleding.

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.