Over Tricorp

Tricorp is hét Europese merk voor workwear! Samen met ons team werken we dagelijks aan de ontwikkeling en het leveren van de beste en meest duurzame werkkleding. De afgelopen 30 jaar hebben we een groot dealernetwerk van 1.500+ dealers opgebouwd en zijn we actief in 18 landen.

Bij Tricorp staat veiligheid, topkwaliteit en functionaliteit voorop, maar we rocken ook op het gebied van comfort, style en duurzaamheid. Van XS t/m 8XL, we got you covered, want we willen elke professional kunnen laten stralen. Met een assortiment van meer dan 10K items en een snelle levering van 24 uur, zijn we mega flexibel en altijd on point voor onze klanten. Naast onze ready-to-wear workwear zijn we ook specialist in custom-made werkkleding, zodat we aan alle specifieke wensen kunnen voldoen.

Missie & Visie

Mooi kan altijd mooier en goed altijd beter

Niemand begrijpt beter dan wij dat je door samenwerken meer bereikt dan welk individu dan ook. Omdat mooi altijd mooier kan en goed altijd beter: in producten, diensten en duurzaamheid. 

Samenwerken om te denken in oplossingen en uitdagingen, voor elkaar, maar vooral ook met elkaar, van leverancier, collega, dealer tot drager. Ons oneindig streven naar perfectie is geen keuze. Het is een sport, het is bovenal een teamsport en het is verslavend.
 

Visie
Alle professionals voorzien van de ideale outfit voor de ideale performance. Werkkleding die de dragers vertegenwoordigt in identiteit, functionaliteit en in duurzaamheid.

Kernwaarden

 

Bij Tricorp staat duurzaamheid centraal. We zetten in op hoogwaardige werkkleding: artikelen die bijdragen aan circulariteit en het bouwen van langdurige relaties met partners. Onze focus ligt altijd op het gebruik van de grondstoffen van vandaag voor de productie van morgen. We dragen verantwoordelijkheid voor hoe onze producten worden vervaardigd: veilig en eerlijk.

Veiligheid is een prioriteit voor ons. We streven ernaar om werken prettig, zorgeloos en veilig te maken, zonder compromissen. Samenwerken staat centraal, met respect voor elkaar en ieders achtergrond. Racisme en extremisme wijzen we af en we omarmen iedereen, ongeacht afkomst, religie, seksuele geaardheid of politieke overtuiging. Transparante communicatie is essentieel, zodat we weten wat we van elkaar kunnen verwachten.

Internationale samenwerking is van groot belang, omdat we samen meer kunnen bereiken dan alleen. We werken als team aan onze merkambitie en streven naar het best mogelijke resultaat. Dit vraagt om dynamiek: we passen ons aan aan veranderingen in onze omgeving, nieuwe behoeften van onze klanten en andere belanghebbenden, zoals onze leveranciers.

Team Tricorp staat altijd voor je klaar.

 

Kwaliteit

ISO 9001:2015
Werken volgens deze kwaliteitsnorm zorgt ervoor dat Tricorp consequent kan voorzien in producten die aan de eisen van de klant voldoen en hiermee verhogen we tegelijkertijd de klanttevredenheid. Dat houdt in dat we heel veel verschillende zaken monitoren, want meten is weten. We moeten bijvoorbeeld continu rekening houden met de eisen die klanten stellen, met productiemogelijkheden, met transport en geldende wet- en regelgeving. Het gehele kwaliteitsmanagementsysteem past dan ook binnen de strategische richting van Tricorp.

ISO 14001:2015
We verduurzamen continu onze processen, zowel intern als extern. Hierbij kijken we naar de impact op het milieu van onze werkzaamheden op kantoor, van werkzaamheden van onze partners, leveranciers, maar vanzelfsprekend ook de impact van de werkkleding die we maken. Dit betekent onder meer het gebruik van duurzame grondstoffen, milieuvriendelijke en efficiënte productieprocessen, geen verspilling van water en energie en retourlogistiek voor gedragen werkkleding.

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.