Official Partner Haas F1 Team

Wij zijn er trots op dat Haas F1 Team onze partner is. Als Official Partner en Team Kit Supplier dragen we bij aan de uitstraling en performance van het team. De teamleden dragen onze circulaire werkkleding met moderne look en hoog draagcomfort. Naast de team kit verzorgen we ook de merchandise voor het team dat actief is in de absolute wereldtop van het racen. Heb jij ons logo al gespot op de kleding en de VF-24?

Official Business partner PSV

Een topclub als PSV rekenen we graag tot onze business partners. Begin 2021 zijn we door PSV benaderd met de vraag of wij werkkleding konden leveren voor de stewards en beveiliging. Daar wisten wij wel raad mee, want als marktleider in Nederland is niks ons te gek en doen we samen met PSV mee aan de top. We zijn beide Brabants, hebben een winnaars-mentaliteit en bereiken succes door samen te werken.

Tom trotse ambassadeur van Tricorp

Tricorp Workwear en Tom Coronel: de perfecte match voor een onverslaanbaar team! Tom Coronel, met zijn onmiskenbare winnaarsmentaliteit en passie voor motorsport, is al sinds 2016 een trotse partner van Tricorp. Als langst rijdende coureur in het Touring Car klassement heeft hij zijn plek als legende verdiend. Met Tricorp aan zijn zijde heeft Tom al vele overwinningen behaald. Rijdend in zijn Audi RS3 LMS bij het Belgische team Cometoyou Racing, zal hij met Tricorp als hoofdsponsor ongetwijfeld aan de top blijven.

Fittipaldi Brothers

De Fittipaldi Brothers zijn trotse ambassadeurs van ons merk! De gebroeders Fittipaldi, Pietro en Enzo, rijden in de top van het motorracen. Pietro Fittipaldi is reservecoureur bij de Amerikaanse F1-renstal MoneyGram Haas F1 Team en komt tevens uit in de IndyCar Series. Zijn jongere broertje Enzo Fittipaldi rijdt voor het RedBull Junior Team, het opleidingsprogramma van het Formule 1 team Red Bull Racing, in de Formule 2. De broertjes en hun teamleden dragen met trots onze werkkleding, waarmee wij hen helpen de beste performance te leveren en aan de top te blijven.  

University Racing Eindhoven

University Racing Eindhoven (URE) is een vooruitstrevend studententeam van de TU Eindhoven. Het team, bestaande uit 130 studenten neemt deel aan de Formula Student, 's werelds grootste race klassement voor studenten. Het concept draait om studententeams die een kleine Formula-stijl raceauto ontwerpen, bouwen, testen en besturen, met elk jaar een nieuwe auto. De nadruk ligt op het ontwerpproces, waarbij slimme probleemoplossing en goed georganiseerde teams worden gestimuleerd om toekomstige ingenieurs te creëren. De teams worden beoordeeld op snelheid, constructiepraktijken, financiële planning, teamstructuur en verkoopargumenten. Wij ondersteunen duurzame initiatieven en supporten jong talent door alle teamleden te voorzien van de beste werkkleding!

Nelson Piquet

Nelson Piquet jr. is een bekende naam binnen de wereld van motorsport. Hij wordt nog altijd vaak de zoon of broer van genoemd, want zijn vader, Nelson Piquet sr., heeft maar liefst drie Formule 1 wereldtitels op zijn naam staan en zijn zus, Kelly Piquet, is de partner van onze regerend wereldkampioen Max Verstappen. Toch heeft de Braziliaan ruimschoots zelf zijn sporen verdiend in het motorracen. Hij zette in 2015 de wereldtitel van het FIA Formule E kampioenschap op zijn naam en won in 2022 de Lamborghini Squadra Corse. Niet gek dus dat hij en zijn team kiezen voor Tricorp Workwear!

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.