Beeld uit de Tricorp Dome - showroom

Ervaar Tricorp

In de Tricorp Dome in Gilze draait alles om de beleving van Tricorp en haar producten. Een volledig nieuwe interactieve showroom vol met inspiratie en beleving. We presenteren onze diverse labels op een unieke manier! Met licht, beeld, geluid en zelfs geur prikkelen we alle zintuigen en creëren we een onuitwisbare beleving.

Ervaar de artikelen op een dynamische manier, bekijk video’s, bekijk en pas onze mooie artikelen en kom zo alles te weten over het brede werkkleding assortiment dat Tricorp biedt. Daarnaast is duurzaamheid een belangrijk onderdeel in de Tricorp Dome. De collecties Rewear en RE2050 worden dan ook uitgebreid gepresenteerd. Het Shop-in-Shop concept laat alle producten en de mogelijkheden van dit concept in uw showroom of winkel zien.

Op zoek naar de juiste werkkleding of inspiratie, dan is een bezoek aan de Tricorp Dome zeker de moeite waard! Ontvang een advies op maat van een van onze deskundige collega’s. Je bent van harte welkom in onze nieuwe experience. Neem voor de mogelijkheden contact op met uw accountmanager. 

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.