• Demand planner

  Hercules 22, 5126RK Gilze 40

  Demand Planner die de toekomst van Tricorp vormgeeft met scherpe voorspellingen en strategische planning

  In het hart van Gilze vind je Tricorp, de onbetwiste leider in de ontwikkeling, productie, en levering van superieure werkkleding. We zijn gepassioneerd over innovatie, duurzaamheid, en klanttevredenheid, en we zijn vastbesloten onze positie in de bruisende textielmarkt verder te versterke. We zijn op zoek naar een visionaire Demand Planner om ons team te versterken en ons te helpen de toekomst van werkkleding nog verder vorm te geven. Heb jij de skills en het inzicht om ons te leiden naar nog grotere successen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

                      

  Bekijk vacature
 • Textieldrukker

  Hercules 22, 5126RK Gilze 40 uur

  Word de nieuwe TEXTEILDRUKKER bij Tricorp Workwear!

  In het hart van Gilze vind je Tricorp, de onbetwiste leider in de ontwikkeling, productie, en levering van superieure werkkleding. We zijn gepassioneerd over innovatie, duurzaamheid, en klanttevredenheid, en we zijn vastbesloten onze positie in de bruisende textielmarkt verder te versterken. Nu, meer dan ooit, zijn we op zoek naar een dynamische Textieldrukker die met zijn expertise ons productieproces kan verrijken. Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat de grenzen van kwaliteit en efficiëntie verlegt? Dan is Tricorp op zoek naar jou!

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Young Talent Traineeship

  Hercules 22, 5126RK Gilze 40 uur

  Sta jij te popelen om je carrière te starten en ben jij klaar om de uitdaging aan te gaan bij Tricorp? Dan is het Tricorp Young Talent Traineeship iets voor jou! Wij bieden een persoonsgericht Traineeship van 2 jaar aan waarin je aan de slag gaat op verschillende afdelingen binnen Tricorp. Het Young Talent Traineeship start per 1 september 2024.

   

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  ISO Specialist

  Hercules 22, 5126RK Gilze 40 uur

  Word de nieuwe kwaliteitsbewaker van Tricorp als onze: Kwaliteitscoördinator

  In het levendige hart van Gilze, is Tricorp de marktleider in de ontwikkeling en levering van hoogwaardige werkkleding. Bij Tricorp omarmen we innovatie, duurzaamheid en klanttevredenheid, en we zijn vastbesloten om onze positie in de textielmarkt verder te versterken. We zoeken een dynamische kwaliteitscoördinator die met data en analyses ons kwaliteitsmanagementsysteem kan versterken. Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat de grenzen van kwaliteit en efficiëntie verlegt? Dan is Tricorp op zoek naar jou!

   

   

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Buyer

  Hercules 22, 5126RK Gilze 40 uur

  Word de Nieuwe Driving Force Achter Tricorp als Onze Data-Gedreven Buyer Workwear!

  Maak de Sprong naar Innovatie & Duurzaamheid met Tricorp!

  In het hart van Gilze vind je Tricorp, de onbetwiste leider in de ontwikkeling, productie, en levering van superieure werkkleding. We zijn gepassioneerd over innovatie, duurzaamheid, en klanttevredenheid, en we zijn vastbesloten onze positie in de bruisende textielmarkt verder te versterken. Nu, meer dan ooit, zijn we op zoek naar een dynamische Buyer Workwear die met gegevens en analyses ons inkooplandschap kan transformeren. Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat de grenzen van kwaliteit en efficiëntie verlegt? Dan is Tricorp op zoek naar jou!

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Quality controller

  Hercules 22, 5126RK Gilze 32-40 uur

  Tricorp is een internationaal merk voor bedrijfskleding, gevestigd in Gilze. Om hét internationale merk te kunnen blijven, streven wij continue naar verbetering. Dit doen wij door te blijven evalueren, bij te sturen en de feedback van onze klanten door te vertalen in onze producten. Om hiervoor zorg te kunnen dragen, zoeken we binnen ons R&D team uitbreiding in de rol van: Quality controller

   

  Bekijk vacature
Beeld van een medewerker op de binnendienst

#Team Tricorp

Tricorp B.V. is marktleider in kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding. Wij willen in alle opzichten de beste in het vakgebied zijn. Bovendien zijn we de laatste jaren ontzettend gegroeid en we zullen naar verwachting blijven doorgroeien. Op dit moment bestaat de organisatie uit ongeveer 90 medewerkers en werken wij samen in een informele en prettige werkomgeving. 

Heb je net naast het net gevist en is er op dit moment geen vacature vrij, maar ben je ervan overtuigd dat jij iets kan toevoegen aan Tricorp en wil je ook graag deel uitmaken van #TeamTricorp?

 

Open sollicitatie

Pak je kans en doe een open sollicitatie!

We dagen je uit om ons ervan te overtuigen waarom we jou nodig hebben. We nemen jouw open sollicitatie natuurlijk hartstikke serieus en zullen kijken of je bij #TeamTricorp past. We zullen jouw gegevens opslaan in een groep talentvolle, ambitieuze mensen waarvan wij denken dat ze bij Tricorp passen, maar waarvoor we (nog) geen functie hebben. Als er later een functie vrij komt zullen we eerst kijken of er een geschikte kandidaat in deze groep zit.

 

#Team Tricorp

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed in hun vel zitten en daarom bieden wij de mogelijkheid om vier keer per week in groepsverband, samen met een personal trainer, te sporten. Sporten is leuk en ontspannend, het geeft je energie en verbetert je humeur. Wat is er nou leuker om je werkdag af te sluiten met een uitdagende trainingssessie?!  

Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar zegt de uitdrukking. Bij Tricorp lunchen wij gezamenlijk als een koning! Elke dag staat een verzorgd lunchbuffet klaar. 

De werkweek sluiten wij iedere week af met de gezelligste vrijdagmiddagborrel van Brabant. Onder het genot van een drankje, lekkere snacks en goede muziek vieren wij samen het begin van het weekend!

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.