• Nieuw

  Logistiek Manager

  Hercules 22, 5126RK Gilze

  Ben jij Tricorp's nieuwe kartrekker als het gaat om logistiek? Lees dan snel verder!

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Textieldrukker

  Hercules 22, 5126RK Gilze

  Ben jij als textieldrukker een teamplayer, ben je accuraat en neem jij graag inititatief? Bekijk dan snel dece vacature!

  Salaris range: 2200-3000

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Social media marketeer: design en copy

  Hercules 22, 5126RK Gilze

  POV: jij leest deze vacature en denkt ‘bij die club wil ik aan de slag’!  Roep jij al weken ‘Ciao tuti, buongiorno’ en zing jij non stop ‘pedropedropedropedrope’? Zeg jij bij alles ‘Okaaaaay, let’s go’? Dan stroomt het social media bloed door jouw aderen en zijn we op zoek naar jou!

  Salaris range: 2400-2750.

   

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Commercieel medewerker binnendienst

  Hercules 22, 5126RK Gilze

  Stap jij binnen in de wereld van Tricorp Workwear, dé marktleider in moderne en duurzame werkkleding. Wij zijn hard op weg om de Europese markt te veroveren. En daar hebben wij jou bij nodig! Ben jij onze Commercieel Medewerker Binnendienst die accuraat, nauwkeurig en sterk is in het tellen van prioriteiten is?

   

  Salarisrange: 2800 - 3300.

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Stagiair(e) Design/Styling

  Hercules 22, 5126RK Gilze

  Zoek jij een stage waarbij je samen kunt werken met textieldesigners en hen ondersteunt in het hele designproces? Lees dan snel verder!

  Bekijk vacature
 • Nieuw

  Stagiair(e) Inkoop/Quality Control

  Hercules 22, 5126RK Gilze

  Ondersteun onze Quality Control- en inkoopafdeling en draag bij aan de ontwikkeling van onze geweldige collecties!

  Bekijk vacature
Beeld van een medewerker op de binnendienst

#Team Tricorp

Tricorp B.V. is marktleider in kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding. Wij willen in alle opzichten de beste in het vakgebied zijn. Bovendien zijn we de laatste jaren ontzettend gegroeid en we zullen naar verwachting blijven doorgroeien. Op dit moment bestaat de organisatie uit ongeveer 90 medewerkers en werken wij samen in een informele en prettige werkomgeving. 

Heb je net naast het net gevist en is er op dit moment geen vacature vrij, maar ben je ervan overtuigd dat jij iets kan toevoegen aan Tricorp en wil je ook graag deel uitmaken van #TeamTricorp?

 

Open sollicitatie

Pak je kans en doe een open sollicitatie!

We dagen je uit om ons ervan te overtuigen waarom we jou nodig hebben. We nemen jouw open sollicitatie natuurlijk hartstikke serieus en zullen kijken of je bij #TeamTricorp past. We zullen jouw gegevens opslaan in een groep talentvolle, ambitieuze mensen waarvan wij denken dat ze bij Tricorp passen, maar waarvoor we (nog) geen functie hebben. Als er later een functie vrij komt zullen we eerst kijken of er een geschikte kandidaat in deze groep zit.

 

#Team Tricorp

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers goed in hun vel zitten en daarom bieden wij de mogelijkheid om vier keer per week in groepsverband, samen met een personal trainer, te sporten. Sporten is leuk en ontspannend, het geeft je energie en verbetert je humeur. Wat is er nou leuker om je werkdag af te sluiten met een uitdagende trainingssessie?!  

Ontbijt als een keizer, lunch als een koning en dineer als een bedelaar zegt de uitdrukking. Bij Tricorp lunchen wij gezamenlijk als een koning! Elke dag staat een verzorgd lunchbuffet klaar. 

De werkweek sluiten wij iedere week af met de gezelligste vrijdagmiddagborrel van Brabant. Onder het genot van een drankje, lekkere snacks en goede muziek vieren wij samen het begin van het weekend!

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.