Nieuw

ISO Specialist

Word de nieuwe kwaliteitsbewaker van Tricorp als Onze ISO Specialist!

 

Maak de Sprong naar Kwaliteit & Efficiëntie met Tricorp!

 

In het hart Gilze vind je Tricorp, het toonaangevende Europese merk voor werkkleding. Bij Tricorp streven we altijd naar de hoogste kwaliteit, en daarom zijn we op zoek naar een dynamische ISO Specialist om ons team te versterken!

 

Jouw rol: ISO Specialist

Sinds 2020 zijn we trots op onze ISO-certificering en dat willen we natuurlijk behouden! Als ISO Specialist ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, verbeteren en evalueren van ons kwaliteitsmanagementsysteem volgens ISO 9001 en ISO 14001. Bij Tricorp geloven we dat goed altijd beter kan! Daarnaast draag je bij aan een kwaliteitsbewuste en klantgerichte organisatie waarin je de kwaliteit van onze processen waarborgt.

 

Wat ga je doen?

Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn onder andere:

- Begeleiden van interne en externe audits, gevolgd door rapportage en presentatie van bevindingen aan directie en collega's;

- Verzorgen van auditrapportages en het voorstellen van planmatige acties om te blijven voldoen aan de normen;

- Op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen en wijzigingen in wet- en regelgeving;

- Medeverantwoordelijk zijn voor het behalen van het eindresultaat en fungeren als Projectleider voor ISO.

 

Wie zoeken we?

Een kwaliteitsbewuste professional met een scherp oog voor detail en een passie voor het waarborgen van de hoogste normen. Je hebt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een bedrijfskundige achtergrond, en aantoonbare kennis van ISO 9001 en ISO 14001. Communicatieve vaardigheden, hands-on mentaliteit en een sterke ambitie om met Tricorp mee te groeien zijn essentieel.

 

Wat biedt Tricorp?

Tricorp is de perfecte plek om te werken. Je wordt opgenomen in een gepassioneerd team van collega's die voor elkaar klaarstaan. We lunchen samen, sluiten de werkweek af met een drankje in de bar en je kunt deelnemen aan sportlessen met onze personal trainer!

 

Herken je jezelf in dit profiel en wil je graag deel uitmaken van #TeamTricorp? Solliciteer dan door je motivatiebrief en CV te mailen naar HR@tricorp.com.

 

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.