Nieuw

Young Talent Traineeship

 

Het Young Talent Traineeship binnen Tricorp focust zich op een volwaardige baan bestaande uit een combinatie van werken en leren. Tricorp geeft hiermee talenten de kans om zich op diverse afdelingen verder te ontwikkelen tot professionals en zich klaar te stomen voor een leidinggevende functie binnen Tricorp op termijn.

 

Het Young Talent Traineeship is gericht op de volgende afdelingen: Inkoop, Verkoop en Marketing. Je draait een half jaar mee op elke afdeling, naast je reguliere werk maak je een verbeterplan voor de afdeling waardoor we effectiever worden als organisatie. In het laatste halfjaar wordt er samen gekeken naar de afdeling waar de trainee het beste bij aansluit.

 

Je krijgt een ervaren Tricorp coach. Die is er helemaal voor jou en is een en al luisterend oor. Met jouw coach bespreek je regelmatig de voortgang en uitdagingen die je tegenkomt. Je wordt geprikkeld om de juiste keuzes te maken en om je dromen en ambities echt na te jagen.

 

Wij verwachten meer dan alleen je baan doen. Je bent een talent en je hebt ambitie. Wij zoeken talent en hebben ambities met Tricorp.

 

Wie ben jij?

 

- Je beschikt minimaal over een hbo-diploma;
- Bij voorkeur ben jij op zoek naar jouw eerste stap of eventueel tweede stap in jouw     loopbaan;
- Je bent nieuwsgierig en hongerig om te groeien en staat open voor nieuwe ervaringen,  waardevolle feedback en frisse inzichten;
- Je spreekt vloeiend Nederlands en bent communicatief sterk;
- Je bent 40 uur per week beschikbaar;

 

 

Wat biedt Tricorp?

 

- Het traineeship biedt zowel inhoudelijke verdieping als volop ruimte voor persoonlijke groei;

- Bij Tricorp is er een cultuur waarin jij als trainee aandacht krijgt, wordt uitgedaagd, je gesteund voelt en de ruimte krijgt om je te ontwikkelen;

- Bij Tricorp werken, is opgenomen worden in een gepassioneerd team van collega’s die voor elkaar klaar staan. We lunchen samen, sluiten de werkweek altijd gezamenlijk af met een drankje in de bar en je hebt de mogelijkheid om deel te nemen aan de sportlessen met onze personal trainer!

 

 

Solliciteren?

 

Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn? Onze sollicitatiedagen vinden plaats in mei en juni. Hierin presenteer jij jezelf binnen 15 minuten aan ons en laat jij zien dat jij de geschikte trainee bent!

Meld je aan door je cv op te sturen naar HR@tricorp.com.

 

 

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.