Hey jij daar!

Bij Tricorp zijn we bezig met het leveren van hoogwaardige werkkleding die aansluit op de behoeften van echte vakmensen. Om de kwaliteit van onze werkkleding te verbeteren, nodigen we jou uit om deel te nemen aan ons exclusieve programma als pionier in het testen van Tricorp werkkleding.

Waarom jij?

Jij bent de expert in jouw vakgebied, en wij willen jouw inzichten en ervaringen gebruiken om onze kleding verder te verbeteren. Als pionier krijg je de kans om als een van de eersten onze (nieuwste) ontwerpen te dragen en de functionaliteit, duurzaamheid en comfort te beoordelen.

Jouw mening telt!

Door deel te nemen, draag je direct bij aan de verdere ontwikkeling van Tricorp werkkleding. Jouw feedback helpt ons om kleding te creëren die niet alleen voldoet aan, maar overtreft, de verwachtingen van professionals zoals jij. Dus, ben jij klaar om een pionier te worden in de wereld van werkkleding? Meld je vandaag nog aan en maak deel uit van de innovatie bij Tricorp!

Vertel ons meer over jouw vakgebied en waarom jij de perfecte kandidaat bent om onze werkkleding te testen. Geselecteerde deelnemers ontvangen een set Tricorp werkkleding om uitgebreid te testen in hun dagelijkse werkzaamheden.

 

Bekijk werkkleding collectie

Tech Shell

Tech Shell

€115,48 excl. btw

7 varianten | 402018

Werkbroek Cordura 4-Way Stretch

Werkbroek Cordura 4-Way Stretch

€99,18 excl. btw

5 varianten | 502026

Duurzaam
Sweater Anorak RE2050

Sweater Anorak RE2050

€71,85 excl. btw

2 varianten | 302701

Populair
Poloshirt Bicolor Naden

Poloshirt Bicolor Naden

€26,91 excl. btw

12 varianten | 202006

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.