New

Accountmanager Noord Nederland

Stap jij binnen in de wereld van Tricorp Workwear, dé marktleider in moderne en duurzame werkkleding. Wij zijn hard op weg om de Europese markt te veroveren. En daar hebben wij jou bij nodig! Word onderdeel van ons winnende team, we lopen voorop in de werkkledingindustrie, maar ook in onze passie voor sport en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met trotse partnerships zoals het Formule 1 Haasteam, PSV, de Fittipaldi brothers en Nelson Piquet en nog veel meer. En ook onze betrokkenheid bij organisaties als de Special Olympics, het Prinses Máxima Centrum, Orange Babies en Stichting Groothart zijn voor ons belangrijk. Wij groeien hard! En met jou erbij nog harder. Ben jij klaar om deel uit te maken van #TeamTricorp?

 

Jouw rol

In deze rol word jij mede verantwoordelijk voor het commerciële succes van Tricorp!

Je bent onderdeel van het accountmanagementteam en je werkt nauw samen met de commerciële binnendienst, die jou ondersteunen bij je (administratieve) werkzaamheden.

Je bezoekt pro actief dealers in het noorden van Nederland om aanvragen aan te trekken en een relatienetwerk op alle niveaus op te bouwen.

Je draagt zorg voor het onderhouden van een optimale klantrelatie door actief relatiebeheer, stelt offertes op en houdt toezicht op de verdere order trajecten.

Het meedenken en ontwikkelen van activiteiten in het kader van relatiemarketing behoort eveneens tot je werkzaamheden en je bent geregeld aanwezig op diverse vakbeurzen of activiteiten binnen jouw werkgebied.

 

Wie zoeken we?

- Je hebt een paar jaar ervaring opgedaan in een commerciële buitendienst rol
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
- Je hebt ervaring binnen de textiel / (werk)kledingbranche
- Je bent communicatief sterk, een teamspeler en hebt een flexibele instelling
- Je bent in staat op eigen initiatief acties te ontwikkelen en te ondernemen
- Je hebt kennis van strategische accountplanning
- Je bent in het bezit van een rijbewijs

 

Wie zijn wij?

Tricorp Workwear is niet alleen een werkplek, maar een plek waar we investeren in jou als persoon. Je krijgt volop kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Bovendien zorgen we goed voor onze medewerkers door te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Elke dag wordt er een verse lunch bereid door onze chef-koks, zodat je vol energie aan de slag kunt. En als extra bonus bieden we 4 keer per week een personal trainer aan in onze eigen Tricorp Gym. Bij Tricorp staan we voor gezondheid, ontwikkeling en welzijn, omdat we geloven dat dit de sleutel is tot succes en tevredenheid op de lange termijn. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen te werken aan een mooie toekomst bij Tricorp! Tot snel!

 

Mail jouw sollicitatie naar hr@tricorp.com.

Interesse?

Neem contact op via onderstaand formulier

To Top
Cookies at Tricorp

We use cookies to give you the very best experience on our website.