Haas F1 Team en Tricorp klaar voor nieuw F1 seizoen

MoneyGram Haas F1 Team

De coureurs zijn opgewarmd, het volledige Haas F1 Team draagt hun nieuwe en duurzame teamkleding én de Haas store heeft een nieuwe look and feel gekregen met natuurlijk een nieuwe 2023 collectie. Kortom, Haas F1 en Tricorp zijn klaar voor het nieuwe GP seizoen!

Met de aankondiging van Haas F1’s nieuwe partner MoneyGram heeft Tricorp een nieuwe teamkit ontworpen in de stijl van het MoneyGram Haas F1 Team. Met als hoofdkleur zwart en accentkleur rood past deze nieuwe stijl volledig in het plaatje van zowel Haas F1 als MoneyGram. De teamkleding is uitvoerig getest en inmiddels maakt het team er graag gebruik van!

Een van de doelen die Tricorp en Haas F1 aan het begin van hun partnership hebben gesteld, is om de teamwear vanaf 2023 te verduurzamen. En dat is gelukt! Tricorp gebruikt voor de teamkleding onder andere gerecycled polyester waarmee we enorm besparen op water- en energieverbruik én CO2-uitstoot.

Dankzij onder andere het verduurzamen van de kleding, heeft Haas F1 een Three-Star Environmental Accreditation mogen ontvangen van de FIA! Dit is de hoogste erkenning voor werk op het gebied van milieu en sociale duurzaamheid.

Hülkenbverg with Teamwear T-shirt

De Haas store is voorzien van een update én een nieuwe collectie. Je kunt er terecht voor de nieuwe teamwear en nieuwe fanwear artikelen. Ook de teamwear die verkrijgbaar is als merchandise is duurzaam! Op die manier kun ook jij bijdragen aan de duurzaamheidsdoesltellingen van het MoneyGram Haas F1 Team.

Dit seizoen vind je in de teamwear twee nieuwe items: de lichtgewicht regenjas en de moderne bodywarmer.

MoneyGram Haas F1 Team teamwear

Over MoneyGram Haas F1 Team

MoneyGram Haas F1 Team debuteerde in 2016 in het FIA Formule 1-wereldkampioenschap en werd daarmee het eerste Amerikaanse Formule 1-team sinds 1986. Opgericht door Gene Haas, is MoneyGram Haas F1 Team gevestigd in de Verenigde Staten, Kannapolis, North Carolina, op dezelfde campus als zijn kampioenschap-winnende NASCAR team, Stewart-Haas Racing. Haas is de oprichter van Haas Automation, de grootste fabrikant van CNC-bewerkingsmachines in Noord-Amerika, en hij is voorzitter van het MoneyGram Haas F1 Team.

De dagelijkse leiding van MoneyGram Haas F1 Team is in handen van Günther Steiner, een motorsport engineer en icoon binnen de wereld van de Formule 1. Het grote publiek leerde Steiner kennen in de populaire Netflix-serie Drive to Survive. De twee coureurs van het team zijn Kevin Magnussen en Nico Hülkenberg. Naast een succesvol team met veel potentie is MoneyGram Haas F1 Team een intensieve samenwerking aangegaan met Ferrari, welke als topteam meerijdt in de Formule 1.

Shop official Haas F1 merchandise

T-shirt Haas F1
Zipsweater Haas F1
T-shirt Legend
Team Cap
Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.