Casual werkkleding

Trends in werkkleding: zomer/najaar 2021

Minder traditioneel en meer gericht op de huisstijl van moderne organisaties! Bedrijven willen zich onderscheiden, ook op het gebied van werkkleding. Daarom zijn ze voortdurend op zoek naar moderne en onderscheidende bedrijfskleding. Dit zie je terug in gevarieerder kleurgebruik en nieuwe innovatieve artikelen. Denk hierbij aan slim fit werkbroeken en bomberjacks. In dit artikel bespreken we de trends in werkkleding van de zomer en het najaar van 2020.

 

MEER TRENDY KLEUREN

Het aanbod aan beschikbare kleuren is sterk toegenomen in de laatste jaren. Het is een trend die niet alleen wordt ingegeven door de mode. Kleurgebruik speelt immers een centrale rol in de huisstijl van bedrijven en dus ook in bedrijfskleding. En kleuren roepen allemaal hun eigen associaties op. De ‘saaie’ traditionele kleuren maken steeds vaker plaats voor opvallende kleuren. Neem ons nieuwe Poloshirt Jersey als voorbeeld. Deze is verkrijgbaar in maar liefst acht moderne kleuren: white, red, royalblue, army, ink, darkgrey, navy en black! Verder zijn de producten in onze Bicolor Naden uitgebracht in twee stoere nieuwe kleuren: black-yellow en darkgrey-army. Ook onze favoriete jeans, de Jeans Premium Stretch, is nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren: denimgrey en denimblack. In de zomer kunnen de temperaturen flink oplopen. Kies dan voor de Jeans Premium Stretch Kort, geschikt voor op de werkvloer maar ook in de vrije tijd. Tot slot is er ook op het gebied van hoge zichtbaarheidskleding meer keuze in kleur, met de toevoeging van fluor-red in ons assortiment.

 

BREDER AANBOD VAN WERKBROEKEN

Werkbroeken zijn in eerste instantie functioneel. Ze moeten passen bij de werkzaamheden die je uitvoert. Daarnaast moeten ze natuurlijk lekker zitten, zodat je comfortabel aan het werk kunt. Ook de look is niet onbelangrijk. Kortom, er is meer behoefte aan diversiteit in werkbroeken.

Tricorp introduceert drie nieuwe Twill werkbroeken. De worker onder de werkbroeken is de Werkbroek Twill Cordura Stretch, een luxe worker die je zelfs na een lange werkdag niet uit wilt trekken. Het is een stoere werkbroek met voldoende opbergmogelijkheden, slijtvaste kniestukken en 4-way stretchonderdelen. Met een fijne pasvorm en een reflective print op de kuiten is deze broek een echte trendsetter. Werk je in de logistieke sector en ben je op zoek naar een lichtgewicht werkbroek? Dan is de Werkbroek Twill de beste keuze.

In de zomer draag je natuurlijk de Werkbroek Twill Kort!

Casual werkkleding

SCHEURBESTENDIG EN SLIJTVAST

Het belangrijkste kenmerk van Cordura is dat het bestand is tegen abrasieve belastingen. Dit betekent dat het bestand is tegen slijtage door schuren. Cordura is daarnaast snij- en scheurbestendig. Door de PU-coating is de stof bovendien waterdicht, vuilafstotend en tegelijkertijd ademend.

 

TRICORP WERKKLEDING MET CORDURA

Bovengenoemde kenmerken maken Cordura zeer geschikt om te verwerken in de kwetsbare gedeeltes van werkkleding. In de praktijk blijkt dat werkkleding met Cordura veel langer mee gaat dan werkkleding zonder deze sterke stof. Hieronder een overzicht van Tricorp werkkleding waarin Cordura is gebruikt.

 

CORDURA WERKBROEKEN

Cordura wordt ingezet voor de kniestukken en onderkant van werkbroeken. Dit gedeelte slijt namelijk enorm snel bij sommige werkzaamheden, bijvoorbeeld in de bouw. Tricorp biedt diverse slijtvaste werkbroeken met Cordura aan. Zo is er voor elke toepassing een geschikte slijtvaste werkbroek te vinden:

Casual werkkleding

TRENDY VESTEN VOOR HET NAJAAR

Dat praktisch en mooi prima samengaan, zien we ook terug in de werkvesten. Vesten zijn ideaal in het najaar. Wanneer het weer kouder begint te worden, is het ideaal om een vest te dragen dat je gemakkelijk aan en uit kunt trekken. Ook hierbij zien we enkele modetrends terug.

Een goed voorbeeld hiervan is het bomberjack. Tricorp introduceert de Softshell Bomber Premium. De bomber ribkraag geeft deze softshelljas een moderne look. Zoals je van onze softshells gewend bent is ook deze jas winddicht en waterafstotend. De Softshell Bomber Premium is verkrijgbaar in de vijf kleuren army, ink, black, stone grey melange en de nieuwe kleur curry! Dit artikel is ook verkrijgbaar in ons nieuwe high vis-pakket 20/20 Vision onder de naam Softshell High Vis Bicolor.

Voor de professional die op zoek is naar een kledingstuk dat meer warmte biedt, presenteren we Tricorps nieuwe Fleece Vest Interlock. Dit vest heeft het draagcomfort van een klassiek fleece vest, maar dan met een rijkere en moderne uitstraling.

Daarnaast introduceren we de Tricorp Tech Shell. Dit vernieuwende artikel biedt veel opties. Dit is een extreem lichte werkjas die wind- en waterdicht is. De Tech Shell voldoet aan de EN 343 norm, klasse 3/4. Meer weten? Lees onze blog over de Tech Shell.  

 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Het bedrijfsleven heeft steeds meer aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. En dat speelt ook een rol in de keuze voor werkkleding en bedrijfskleding. Gelukkig nemen steeds meer producenten hun verantwoordelijkheid op dit gebied. Organisaties als de Fair Wear Foundation zijn belangrijk bij het creëren van meer duurzaamheid in de wereld van werkkleding.  

 

MAAK KENNIS MET ONZE NIEUWE ARTIKELEN

In onderstaande producttraining zetten we alle nieuwe Tricorp artikelen uitgebreid voor je op een rijtje. Na het kijken van deze video ben je weer helemaal bij op het gebied van trendy werkkleding! Contact opnemen met onze specialisten voor persoonlijk advies is natuurlijk ook altijd een optie.

Shop trendy werkkleding

Fleece Vest Interlock

Fleece Vest Interlock

€42,52 excl. btw

5 varianten | 302010

Parka High Vis Bicolor

Parka High Vis Bicolor

€109,41 excl. btw

3 varianten | 403020

Softshell Bomber Premium

Softshell Bomber Premium

€85,08 excl. btw

5 varianten | 404009

Populair
Jeans Premium Stretch

Jeans Premium Stretch

€65,77 excl. btw

3 varianten | 504001

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.