Textieldrukker

Word de nieuwe TEXTEILDRUKKER bij Tricorp Workwear!

 

In het hart van Gilze vind je Tricorp, de onbetwiste leider in de ontwikkeling, productie, en levering van superieure werkkleding. We zijn gepassioneerd over innovatie, duurzaamheid, en klanttevredenheid, en we zijn vastbesloten onze positie in de bruisende textielmarkt verder te versterken. Nu, meer dan ooit, zijn we op zoek naar een dynamische Textieldrukker die met zijn expertise ons productieproces kan verrijken. Ben jij klaar om deel uit te maken van een team dat de grenzen van kwaliteit en efficiëntie verlegt? Dan is Tricorp op zoek naar jou!

 

Jouw rol:

Als onze Textieldrukker speel je een cruciale rol in het hart van onze operaties. Met jouw ervaring en oog voor detail ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en bedrukken van diverse kledingstukken. Je zorgt ervoor dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en draagt bij aan een efficiënt productieproces.

 

Jouw takenpakket:

- Het voorbereiden c.q. instellen van de (druk)machines;

- Het bedrukken van diverse kledingstukken;

- Het in- en uitpakken van de kleding en uiteraard het uitvoeren van controles op kwaliteit, aantallen etc.;

- Afhandelen en produceren van gepersonaliseerde producten.

 

Wie zoeken we?

Een ervaren professional met een passie voor textieldruk en een scherp oog voor kwaliteit. Je hebt ervaring in een vergelijkbare rol en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Communicatieve vaardigheden en een proactieve houding zijn essentieel.

 

Wat bieden we?

- Een kans om deel uit te maken van een marktleidende onderneming in de textielindustrie.

- Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling binnen een dynamische en innovatieve werkomgeving.

- Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw expertise en bijdrage.

- Een team van gepassioneerde professionals die innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

- De leukste vrijdagmiddagborrel (op locatie) van Nederland!

- Een kans om iedere dag te sporten in onze eigen gym.

 

Tricorp: Waar jouw carrière in textieldruk vleugels krijgt

Bij Tricorp geloven we in het waarderen van diversiteit en het bieden van gelijke kansen. We nodigen dan ook kandidaten van alle achtergronden uit om zich bij ons aan te sluiten. Ben je klaar om jouw stempel te drukken op onze organisatie en deel uit te maken van een team dat de nieuwe standaard zet in textieldruk? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar HR@tricorp.com en begin aan een reis waar innovatie, passie, en duurzaamheid samenkomen.

 

Tricorp: Samen zetten we de nieuwe standaard in werkkleding. Ben jij klaar om mee te groeien?

 

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.