Tricorp Campus

Online trainingsomgeving

Welkom in de online trainingsomgeving van Tricorp! Op deze pagina vind je diverse trainingen die jou helpen de producten van Tricorp goed te vertegenwoordigen in de markt. De trainingen bevatten alle nodige artikelinformatie en USP's om de producten goed te leren kennen en dus ook goed te presenteren aan jouw klanten! Wij zijn constant op zoek naar nieuwe onderwerpen om een training over te maken, dus laat ons vooral weten waarin je getraind wilt worden en dan gaan wij daarmee aan de slag. Mocht je na het zien van de trainingen nog vragen hebben, dan staan onze accountmanagers en collega's op de binnendienst voor je klaar! Mail naar info@tricorp.com of bel 0161-295577.

Accent: add a touch of colour

De Tricorp Accent-collectie voorziet professionals van werkkleding met een sportief design die stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert voor de ultieme werkkledingervaring. Het gedetailleerde kleuraccent is perfect te combineren met een huisstijl. De producten komen op voorraad in de kleurcombinaties: Black-Red, Ink-Army, Black-Grey, Black-Orange en Navy-Royal Blue.Upgrade jouw kennis over onze nieuwe Accent collectie. Onze sales collega Charlotte vertelt je alles!

RWS: Revisible

Tricorp introduceert dit najaar een uitbreiding op het RWS pakket, de Revisible collectie. Een kledingpakket in een mooi design èn met een verbeterde pasvorm. Voor de ontwikkeling van de nieuwe RWS kleding is gekeken naar trends en bruikbare innovaties in (werk-)kleding.

We zien dat naast productcomfort, -veiligheid en -uitstraling ook aandacht voor mens en milieu tijdens het maakproces een belangrijke rol speelt bij professionals en bedrijven. Upgrade jouw kennis over onze nieuwe RWS: Revisible collectie.  Onze sales collega Charlotte vertelt je alles over deze nieuwe, duurzame hoge zichtbaarheidskleding.

RE2050

Met RE2050 zetten we de volgende stap in circulaire werkkleding: een modern en sportief kledingpakket voor de modebewuste drager, dat gekenmerkt wordt door sterke materialen voor een langere levensduur! Ook werken we in dit pakket met nieuwe en innovatieve technologieën. Bekijk de training en leer alles over RE2050!

 

 

 

Rewear

Rewear is een volledig circulair kledingpakket. Deze lijn is gebaseerd op 6 topartikelen uit onze standaard collectie. Rewear is voornamelijk gemaakt van gerecyclede polyester of een mix van gerecyclede polyester en biologisch katoen. Charlotte vertelt je alle in's & outs over deze duurzame werkkleding!

 

20/20 Vision

20/20 Vision is het nieuwe hoge zichtbaarheidspakket van Tricorp. In dit pakket vind je maar liefst 17 artikelen, van T-shirts en poloshirts tot werkbroeken en overalls. Maak kennis met alle artikelen!

 

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.