Subtiele accentkleuren die aansluiten op uw huisstijl

BlackRed, BlackOrange, BlackGrey, InkArmy, NavyRoyalblue

Sportief design

Fitted pasvorm

Wasbaar op 60 graden

T-shirt, poloshirt, sweater, sweatvest

Winddicht en ademend middels een TPU membraam

Softshell & Winter Tech Shell

GRS gecertificeerd recycled polyester

Gebruik van duurzaame grondstoffen

Waterafstotend middels een fluorfree (PFAS free) Durable Water Repellent finish

Softshell is waterafstotend, Winter Tech Shell is waterdicht

Accentlijn

A touch of colour

De Tricorp Accent-collectie voorziet professionals van werkkleding met een sportief design die stijl, functionaliteit en duurzaamheid combineert voor de ultieme werkkledingervaring. Het gedetailleerde kleuraccent is perfect te combineren met een huisstijl. De producten komen op voorraad in de kleurcombinaties: Black-Red, Ink-Army, Black-Grey, Black-Orange en Navy-Royal Blue.

Accentlijn

Een duurzame keuze

De collectie is geproduceerd met recycled polyester en biologisch katoen garen. Alle doeken hebben een Oekotex 100 certificaat wat betekent dat er geen schadelijk chemicaliën zijn gebruikt.

Bij de teelt van biologisch katoen is er extra aandacht voor mens en milieu. Er worden minderschadelijke pesticide en meststoffen gebruikt en de grond wordt gezond gehouden. Het katoen heeft het OCS certificaat wat aantoont dat het om biologisch katoen gaat.   

Recycled polyester garen gemaakt van PET-flesjes is een garen met minder milieu impact dan standaard polyester. Het recycled polyester in de Accent collectie is GRS gecertificeerd volgens de Global Recycling Standard.

Voor de waterafstotende finish (Durable Water Repellent - DWR) op de jassen is gekozen voor een fluorcarbon-vrije (PFC-free) finish. Tricorp neemt hiermee een voorsprong op komende wetgeving waarin waterafstotende toepassingen met fluor voor niet-essentiële toepassingen wordt verboden.

Accentlijn

Focus op lange levensduur

Hoe langer een kledingstuk meegaat, hoe minder grondstoffen verbruikt worden en hoe lager dus de milieu impact.

Tricorp is lid van de Fair Wear Foundation. De foundation controleert of Tricorp én haar leveranciers continue de werkomstandigheden verbeteren in de fabrieken waar de kleding wordt gemaakt. Fabrieksarbeiders hebben recht om zich te organiseren, op redelijke werktijden, een eerlijk loon en veilige werkomstandigheden.

Bij Tricorp willen we onze milieu impact steeds verlagen. Daarom rekenen we met de bAwear LCA tool hoeveel water en energie er verbruikt is en hoeveel CO2 is uitgestoten om het artikel te maken. Zo krijgen we inzicht en weten we waar we kunnen verbeteren.

Elk Accent artikel krijgt een label met een QR code. Via deze code kan er productprocesinformatie worden opgevraagd.

Gedragen kleding kan worden opgehaald door Gaia Circulair. Samen met hen en andere partners in de industrie onderzoeken we de end-of-life oplossingen voor deze collectie.

 

Primaloft®

Deze Winter Tech Shell is verrijkt met Primaloft® isolatie die zorgt dat de professional met een gemiddelde inspanning, comfortabel kan werken in de kou! PrimaLoft® beschikt over alle benodigdheden voor een thermisch efficiënte isolatie en voegt de voordelen van zachtheid en verpakbaarheid toe. Deze isolatielaag bestaat voor 80% uit gerecycled materiaal gecombineerd met geavanceerde vezeltechnologie voor een hoogwaardige milieuvriendelijke isolatie, dat zorgt voor onmiddellijke warmte zonder de massa. Deze extreemlichte isolatie in combinatie met een zachte en flexibele voering, maakt het werken uiterst comfortabel. 

Shop Accent

Duurzaam,Nieuw
T-shirt Accent

T-shirt Accent

€16,95 excl. btw

5 varianten | 102703

Duurzaam,Nieuw
Sweatvest Accent

Sweatvest Accent

€49,95 excl. btw

5 varianten | 302702

Duurzaam,Nieuw
Softshell Capuchon Accent

Softshell Capuchon Accent

€89,95 excl. btw

5 varianten | 402705

Duurzaam,Nieuw
Sweater Accent

Sweater Accent

€31,95 excl. btw

5 varianten | 302703

Naar boven
Cookies bij Tricorp

Wij gebruiken cookies om u de allerbeste ervaring te bieden op onze website.